注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

柳州文铮

CANTOR SET&ART

 
 
 

日志

 
 

城市溪谷楼的当代复兴和扩大Urban Ravine House’s Contemporary Revival And Enlargement  

2012-06-29 09:52:10|  分类: 现代家居设计 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
Urban Ravine House 1 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And Enlargement

他们的创作团队,重塑居住,考虑到它的周围是一个挑战Bortolotto建筑设计公司 。刷新看看传统的2个半小楼,它转化为一个四层高,明亮,构图优美的住宅集合空间。 它已经到了被称为城市溪谷楼,因为它靠近一个迷人的自然环境,指导设计过程。 占地1600平方米平方英尺到4000平方英尺,无可否认,现代的空间了房子。 建筑师形容为“ 在所有四个层次面向南山沟的自然美景的房子,与城市的塔在冬季的几个月,在夏季的自然森林的意见的意见。 现在的房子有两副面孔,临街的传统和现代的一个开放式的山沟 。“Reshaping a residence to take into consideration its surroundings was a challenge forBortolotto Design Architect Inc. Their creative team refreshed the look of the traditional 2 and a half story house, transforming it into a four floors-high, bright, beautifully composed residential collection of spaces. It has come to be known as the Urban Ravine Housebecause of its proximity to a fascinating natural environment that guided the design process. The house went from occupying 1,600 square foot to 4,000 square foot of undeniably modern spaces. Architects describe the house as being “oriented at all four levels to the natural beauty of the ravine to the south, with views to the city’s towers during the winter months and with views of a natural forest in the summer months. The house now has two faces, the traditional one facing the street and a modern one open to the ravine.”

Urban Ravine House 2 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And Enlargement

你可以看到,改造了从混乱的和过时的打开和前后的照片在光线充足。 现在房子的中心收到直接通过楼梯灯以及从地面上升到去年的水平天窗的自然光。 强烈连接到通过领导下倾斜的森林院子的户外甲板和步骤外,现代的房子被证明是一个成功的重新设计项目。 通过半透明的墙壁和表面和悬保护釉面南侧的方式,自然光,成为设计的一部分,无论是小房间或补充像浴室水浸大空间,如双高度与自然光的客厅。 这是一个重大的变化,看到自己在下面的照片和享受的灵感!You can see the transformation went from cluttered and outdated to open and light-flooded in the before and after photos. The center of the house now receives direct natural light through a  staircase light well ascending from ground floor to the last level skylight. Strongly connected to the outside via outdoor decks and steps leading down the sloped forested yard, the modern house proves to be a successful redesign project. Making its way through translucent walls and surfaces and an overhang-protected glazed south side, natural light becomes part of the design, complementing either smaller rooms like the bathroom or flooding large spaces, like the the double-height living room with natural light. This is a major change, see for yourself in the photos below and enjoy the inspiration!

Urban Ravine House 3 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 4 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 5 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 6 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 7 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 8 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 9 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 10 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 11 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 12 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 13 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 14 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 15 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 16 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 17 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And EnlargementUrban Ravine House 18 Urban Ravine Houses Contemporary Revival And Enlargement

  评论这张
 
阅读(362)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017