注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

柳州文铮

CANTOR SET&ART

 
 
 

日志

 
 

斯堪的纳维亚会见精致的避暑山庄巴厘岛的启示Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer Villa  

2012-06-28 16:34:38|  分类: 现代家居设计 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
V2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 1 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer Villa

高架V形平面图为今年夏天房子的愉快的想象架构由哥本哈根的工作室的音Mencke Vagnby和建筑师彼得·沙 。 它的两个故事总结到3,230平方英尺迷人的室内室外娱乐和私人空间。 豪华的夏季别墅位于加努的小村,印度尼西亚巴厘岛,设计了一个以香港为基地的情侣,以满足需求。 这一套社交和放松的空间名为阿育王苍古 ,是结果合并斯堪的纳维亚的传统和巴厘材料。 创造了整个无缝室内/室外连接,像粗糙的石头地板转化成本身内部的细微磨砂版两个池周围。 An elevated V-shaped floor plan set the tone for this summer house’s cheery architecture imagined by Copenhagen-based studio Mencke & Vagnby and architect Peter Sand. Its two stories sum up to 3,230 square feet of charming indoor-outdoor entertaining and private spaces. The luxurious summer villa located in the small Canggu village of Bali, Indonesia, was designed to suit the needs of a Hong Kong based couple. Named Ashoka Canggu, this socializing and relaxing set of spaces were the result of merging Scandinavian traditions and Balinese materials. Seamless indoor/outdoor connections were created throughout, like the rough stone floor around the two pools transforming into a subtle matte version of itself inside.
V2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 2 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer Villa

建筑师安排每一个细节,以塑造一个灿烂的度假胜地:“ 地面有一个开放的计划,在花园和游泳池的密切接触,同时保持比西部的稻田景色。 内的巴厘岛石围墙继续成为主体结构,室内和室外之间的界限进一步模糊。 相反,在地面的开放性,一楼中被保存在白色混凝土,地面反射的阳光,并提供树荫,而它包含了三个主卧室。 浴室,洞穴和灵感也保持在一个大的天空窗口的淋浴间和窄北网站bathtub.The西部当地石材成一个长池游泳,扩大北翼的形状和结束在开启阳光甲板周围环绕着棕榈树和迷人的外观上/绿色稻米的热带雨林包围的稻田 。“Architects arranged each detail to shape a splendid vacation retreat: “The ground floor has an open plan and in close contact with the garden and pools, while keeping a scenic view over the rice paddies to the west. A surrounding wall of Balinese stone continues inside and becomes the main structure, to further blur the boundaries between indoors and outdoors. In contrast to the openness of the ground floor, the first floor box is kept in white concrete, reflecting the sunlight and providing shade for the ground floor, while it contains the three master bedrooms. The bathrooms are inspired by caves and also kept in a local stone with a large sky window over the shower and bathtub.The narrow north western part of the site is turned into a long swimming pool extending the shape of the northern wing and ending up in a sun deck surrounded by palm trees and with a stunning look down on/to green rice paddies surrounded by the rainforest.”

V2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 3 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 4 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 5 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 6 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 7 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 8 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 9 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 10 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 11 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 12 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 13 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer VillaV2 Ashoka Canggu by Mencke and Vagnby 14 Scandinavian Meets Balinese Inspiration In Exquisite Summer Villa

  评论这张
 
阅读(327)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017